woningtype

Rondo

Informatie

 • Type : 2 onder 1 kap
 • Aantal kamers : 4
 • Opslag : Garage-Bergruimte
 • Deze 2/1 kapwoning met vrijstaande garage/berging vormt met de lage kap een aparte verschijning in de wijk. Met een afmeting van ca. 12,4 bij 6,3 meter zijn deze woningen daarnaast zeker groots te noemen.

  Indeling:
  Entree met toilet ( voorzien van sanitair en tegelwerk) , trapopgang en meterkast.
  Aan de voorzijde bevindt zich een ruime keuken en aan de achterzijde de woonkamer met openslaande tuindeuren welke u toegang bieden aan de tuin.

  Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom,  2 andere slaapkamers, een separate wasruimte en de badkamer, welke ook is voorzien van sanitair en tegelwerk.

  Tenslotte komt u middels een vaste trap op de zolder.

  In de woning wordt een warmtepompinstallatie (inclusief 200 liter boilervat) met binnen- en buitenunit geplaatst welke het warm tapwater en de verwarming op de begane grond en de verdiepingen (vloerverwarming) verzorgt.

  Natuurlijk is er een ruim scala aan mogelijkheden om de woning tijdens de bouw verder aan uw woonwensen aan te passen.

  Wat dacht u om de woning aan de achterzijde met 1,89 meter uit te breiden en/of in combinatie hiermee de keuken en de woonkamer om te wisselen?

  Alle woningen van dit type zijn verkocht

  Overige woningen in project De Wijngaard Blokker

  Verkocht
  Merlot
  Verkocht
  Pinot
  Verkocht
  Riesling

  Bent u op zoek naar een woning ?

  Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!