woningtype

Riesling

Informatie

 • Type : Vrijstaand
 • Aantal kamers : 4
 • Opslag : Garage-Bergruimte
 • Deze karakteristieke vrijstaande woningen  hebben een afmeting van ca. 12 bij 8,3 meter. Een aantal woningen zijn gelegen aan het water

  De toepassing van verspringend in aardetinten maken van deze deze woning een parel in de wijk. De woningen beschikken standaard over een aangebouwde berging en een oprit waar 2 auto's geplaatst kunnen worden.

  Indeling:

  Entree/hal met trapopgang en toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woningen hebben een flinke woonkamer en tuingerichte keuken met tuindeur.

  Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom, badkamer, bergruimte, een extra toilet en nog 2 ruime slaapkamers. De ruime badkamer en ook de separate toiletruimte worden standaard voorzien van sanitair en betegeling.De eerste verdieping wordt voorzien van een drietal dakkapellen.

  Tenslotte komt u middels een vaste trap op de zolder.

  In de woning wordt een warmtepompinstallatie (inclusief 200 liter boilervat) met binnen- en buitenunit geplaatst welke het warm tapwater en de verwarming op de begane grond en de verdiepingen (vloerverwarming) verzorgt.

  Natuurlijk is er een ruim scala aan mogelijkheden om de woning tijdens de bouw verder aan uw woonwensen aan te passen.

  Wat dacht u om de woning aan de voorzijde en aan de achterzijde met 1 meter uit te breiden of in combinatie hiermee de master bedroom een andere indeling te geven en een tweede badkamer te maken?

  Alle woningen van dit type zijn verkocht

  Overige woningen in project De Wijngaard Blokker

  Verkocht
  Merlot
  In verkoop
  Pinot
  Verkocht
  Rondo

  Bent u op zoek naar een woning ?

  Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!