woningtype

Pinot

Informatie

 • Type : Vrijstaand
 • Aantal kamers : 4
 • Opslag : Garage-Bergruimte
 • Deze royale vrijstaande woningen op royale kavels hebben een afmeting van ca. 12 bij 8,3 meter.

  De toepassing van metstelwerk in het zwart en shutters in de kleur zwartgrijs maken deze woning een aparte verschijning in de wijk. De woningen beschikken standaard over een vrijstaande berging en een oprit waar 2 auto's geplaatst kunnen worden.

  Indeling:

  Entree/hal met trapopgang en toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woningen hebben een flinke woonkamer en tuingerichte keuken met openslaande tuindeuren.

  Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom, badkamer, bergruimte, een extra toilet en nog 2 ruime slaapkamers. De ruime badkamer en ook de separate toiletruimte worden standaard voorzien van sanitair en betegeling.

  Tenslotte komt u middels een vaste trap op de zolder.

  In de woning wordt een warmtepompinstallatie (inclusief 200 liter boilervat) met binnen- en buitenunit geplaatst welke het warm tapwater en de verwarming op de begane grond en de verdiepingen (vloerverwarming) verzorgt.

  Natuurlijk is er een ruim scala aan mogelijkheden om de woning tijdens de bouw verder aan uw woonwensen aan te passen.

  Wat dacht u om de woning aan de voorzijde en aan de achterzijde met 1 meter uit te breiden of in combinatie hiermee de woning en de berging met een zijuitbouw te verbinden?

   

  Alle woningen van dit type zijn verkocht

  Overige woningen in project De Wijngaard Blokker

  Verkocht
  Merlot
  Verkocht
  Riesling
  Verkocht
  Rondo

  Bent u op zoek naar een woning ?

  Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!