woningtype

Merlot

Informatie

 • Type : 2 onder 1 kap
 • Aantal kamers : 4
 • Opslag : Garage-Bergruimte
 • De 2/1 kapwoningen van het type Merlot met aangebouwde of vrijstaande berging/garage hebben een afmeting van ca. 12,5 bij 6 meter waardoor deze woningen zeker ruim zijn te noemen!

  De toepassing van een dwars- en zadeldak, oranjerood metselwerk geven de woningen een robuuste uitstraling.
  Deze gasloze woningen zijn zeer duurzaam en worden voorzien van een warmtepompinstallatie (inclusief 200 liter boilervat) met binnen- en buitenunit  welke het warm tapwater en de verwarming op de begane grond en de verdiepingen (vloerverwarming) verzorgt.

  Indeling: 
  Entree met toilet ( voorzien van sanitair en tegelwerk), trapopgang, trapkast en meterkast.
  Aan de voorzijde bevindt zich de keuken en de woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning met openslaande tuindeuren welke toegang geven tot de ruime achtertuin.

  Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom, 2 slaapkamers, apart toilet en de badkamer, welke ook zijn voorzien van sanitair en tegelwerk.

  Op de tweede verdieping bevindt zich een grote ruimte met opstelplaats o.a. voor de binnenunit van de luchtwarmtepomp, boiler en  wasmachineaansluiting.

  Natuurlijk is er een ruime scala aan meerwerkopties voor al uw woonwensen en vele mogelijkheden om de woning tijdens de bouw verder aan uw woonwensen aan te passen!

  Wat dacht u om de woning aan de achterzijde met 1,57 meter uit te breiden en/of in combinatie hiermee de keuken en de woonkamer om te wisselen?

  Alle woningen van dit type zijn verkocht

  Overige woningen in project De Wijngaard Blokker

  In verkoop
  Pinot
  Verkocht
  Riesling
  Verkocht
  Rondo

  Bent u op zoek naar een woning ?

  Heeft u interesse in een van onze woningen of wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige projecten, maak dan gebruik van het contactformulier!